AKCIJA U FEBRUARU

Da li je vaš najbolji prijatelj spreman za proleće?

Ne dozvolite da ljubimci pate. Mačke, ali i psi, majstori su da sakriju tegobe, dok bolest ne uznapreduje. Kućni ljubimac može da uživa u igri, pun je energije, odaje utisak vesele i zadovoljne životinje, ali mi ne možemo biti apsolutno sigurni da je potpuno zdrav.

Upravo zbog toga, sistematski pregled ljubimca kod veterinara se preporučuje bar jednom godišnje, a obavezno se radi pred eventualnu intervenciju. Svi znamo da su preventivni pregledi životinja neretko zapostavljena stavka u praksi, te da se kod veterinara odlazi tek kada postoji problem.

 Zimski sistematski pregled – Cilj naše akcije je da podignemo svest o potrebama ljubimaca da dolaze na sistematske preglede makar jednom u toku godine, čak i kada je sve sasvim u redu. Sistematski pregled ljubimca kod veterinara od poverenja otkriće da li postoji problem u radu nekog sistema u organizmu, ili će rezultati ukazati na neke patološke promene. Poverenje u veterinara i laboratoriju zato je posebno važno. Zato ćemo mi kampanju podržati kroz popust na naš, sada već dobro poznati, Opšti PLUS profil. Cena će biti smanjena na cenu Opšteg profila, koji je jedna od naših najčešćih analiza. Tako da će  3 parametra koja su dodatna (u odnosu na Opšti profil) biti besplatna do 29. februara.   

VIŠE O OPŠTIM PROFILIMA PROČITAJTE OVDE

Opšti PLUS profil pruža najbolje informacije o opštem zdravlju ljubimca, kao i o specifičnim promenama na određenim organima. Ujedno, može nam na vreme otkriti eventualne promene koje se još ne manifestuju kod vašeg ljubimca.

Sistematski pregled psa, mačke (ili već kog ljubimca imate) podrazumeva pregled u ambulanti (analiza vitalnih funkcija, očiju, ušiju, kože, dlake…) uz analize krvi i biohemijske analize. Ako je potrebno, vaš veterinar će tražiti i dodatne testove.

 

Pozivamo sve veterinare i vlasnike da se pridruže kampanji na koji god način  – odlaskom kod veterinara, ali i kroz širenje ideje o #odgovornom vlasništvu.

 

MAPA VETERINARA U VAŠOJ BLIZINI

NAJČEŠĆA PITANJA

KONTAKTIRAJTE NAS