Genetika

APRIL JE MESEC GENETIKE!

Zato, ukoliko se odlučite za neki Genetski Profil (Coombination) iz naše opširne ponude, bilo da je za psa ili mačku, na kraju meseca dobijate

GRATIS VAGINALNI BRIS + PROGESTERON

Besplatna analiza čekaće vas kod veterinara, u formi vaučera koji vaš veterinar unosi u VetLab aplikaciju. 
Akcija važi od 2.4.2021. do 30.4.2021.
Gratis analize možete iskoristiti za bilo kojeg psa ili mačku, ne mora biti ona životinja za koju radite genetsku analizu. Vaučeri se ne mogu zameniti za gotov novac ili druge analize i rok trajanja im je tri meseca.

NEMAČKI KVALITET SADA DOSTUPAN I U SRBIJI

REFERENTNA LABORATORIJA ZA GENETSKE TESTOVE

Genetski testovi za pse i mačke

Bilo da kupujete ili koristite ljubimca za dalji uzgoj, važno je da znate hoće li oboleti od neke bolesti i može li je preneti na potomstvo. Moderna nauka dozvoljava nam da smanjimo šanse za prenos naslednih bolesti i osobina. Na osnovu rezultata možete doneti sigurnu odluku da li je i dalje treba pariti. Zatto su vam u VetLabu dostupni genetski testovi za pse i mačke!

U saradnji sa renomiranom nemačkom laboratorijom Laboklin, u mogućnosti smo da vam ponudimo brojne genetske testove. Testiranje će sprečiti vaše gubitke, smanjiti troškove i značajno povećati vrednost vaših pasa i mačaka na tržištu. 

Kako izgleda proces od izbora analize do rezultata u vašim rukama?

Korak 1 – Odaberite potreban test na spisku

Preporučujemo profile, jer obuhvataju više testova za jednu rasu i to po nižoj ceni nego kada biste radili pojedinačne testove.

Korak 2 – Posetite ili kontaktirajte svog veterinara

Preporuka je da veterinar uzorkuje krv, jer je krv najbolji uzorak. Ujedno, veterinar će izvršiti identifikaciju životinje i rezultatu analize dati na značaju.

Korak 3 – Identifikacija

Identifikacija životinje je, pored uzorkovanja, najbitniji proces. Identifikaciju može da uradi samo veterinar, očitavanjem mikročipa. Broj mikročipa se upisuje u Zahtev za analizu, a veterinar koji je identifikovao životinju se potpisuje i stavlja svoj pečat. 

Korak 4 – Popunite Zahtev za analizu

Zahtev za analizu možete preuzeti na ovoj stranici. Novi zahtev za genetsku analizu sada je deo opšteg zahteva za analizu. Na drugoj strani u donjem desnom uglu pronaćićete deo u kom se upisuju podaci, željena analiza i pečat i potpis veterinara.

Korak 5 – Pozovite VetExpress servis

Pozovite 011 380 89 05 ili 064 07 20 280. Naši kuriri će u kratkom roku preuzeti uzorak od vas ( veterinara).

Korak 6 - Izdavanje rezultata

Original rezultata iz Laboklina dobijate na e-mail adresu koju ste upisali u Zahtev za analizu. 

Preuzmite uputstva i zahteve