Dragi saradnici,

Kako smo i najavljivali u prethodnom periodu, stigao je novi cenovnik. Proširili smo ga i obogatili tako da vam nove analize ubrzaju i olakšaju dijagnostiku. 

Nova, proširena krvna slika će od sada biti deo svakog profila, kao što je pre bila KKS. Sa 7 parametara više, sada ćete bez dileme moći da donosite zaključke o hematološkom stanju životinje. U opštim profilima su tu i novi biohemijski parametri, a cena i rokovi se nisu promenili.

Novi eSWAB brisevi – Zbog specifičnosti veterinarske mikrobiologije sve vodeće svetske veterinarske laboratorije su u poslednje dve godine počele da koriste eSwab najnaprednije rešenje za uzorkovanje koji garantuje bolji uzorak i još bolji rezultat.

Nova genetika, u saradnji sa Laboklin laboratorijom, takođe se nalazi u cenovniku. Spisak dostupnih testova svake nedelje se dopunjuje, pa nas uvek možete pozvati ukoliko test koji vas zanima ne pronađete u cenovniku.

Dermatološki profil sa stručnim mišljenjem je korak ka uštedi vašeg vremena i sigurnom zadovoljstvu vašeg klijenta. Stručno mišljenje daje koleginica, specijalista veterinarske dermatologije. Sve se završava online, a naši DERMATOKITovi su na raspolaganju u svakom trenutku potpuno besplatno.

Kao što smo naveli, neke cene su ostale iste, a neke su promenjene. Ove i druge novitete pogledajte u cenovniku, koji smo vam poslali na email. Ukoliko vam nije stigao, pišite nam na office@vetlab.rs.

Potrudićemo se da vam stigne i štampano izdanje do početka važenja (15.6.2020.)