KAMPANJA ODGOVORNO VLASNIŠTVO

 

Ne dozvolite da vaš ljubimac pati. Mačke, ali i psi, majstori su da sakriju tegobe, dok bolest ne uznapreduje. Kućni ljubimac može da uživa u igri, pun je energije, odaje utisak vesele i zadovoljne životinje, ali mi ne možemo biti apsolutno sigurni da je potpuno zdrav.

Upravo zbog toga, sistematski pregled ljubimca kod veterinara se preporučuje jednom godišnje, a obavezno se radi pred eventualnu intervenciju. Svi znamo da su preventivni pregledi životinja neretko zapostavljena stavka u praksi, te da se kod veterinara odlazi tek kada postoji problem.

Cilj naše kampanje “Odgovorno vlasništvo” je da podignemo svest o potrebama ljubimaca da dolaze na sistematske preglede makar jednom u toku godine, čak i kada je sve sasvim u redu. Sistematski pregled ljubimca kod veterinara u kog imate poverenja otkriće da li postoji problem u radu nekog sistema u organizmu, ili će rezultati ukazati na neke patološke promene. Poverenje u veterinara i laboratoriju zato je posebno važno.

Zato ćemo mi kampanju podržati kroz popust na naš, sada već dobro poznati, Opšti PLUS profil. Cena će biti umanjena za 10% do kraja jula, tako da će se praktično 3 parametra koja su dodatna (u odnosu na Opšti profil) biti gratis. Opšti PLUS profil pruža najbolje informacije o opštem zdravlju ljubimca, kao i o specifičnim promenama na određenim organima. Ujedno, može nam na vreme otkriti eventualne promene koje se još ne manifestuju kod vašeg ljubimca.

Sistematski pregled psa, mačke (ili već kog ljubimca imate) podtazumeva pregled u ambulanti (analiza vitalnih funkcija, očiju, ušiju, kože, dlake…) uz analize krvi i biohemijske analize. Ako je potrebno, vaš veterinar će tražiti i dodatne testove.

Specijalni partner kampanje udruženje BETA

Pozivamo vas da se i vi pridružite kampanji na koji god način odlučite – odlaskom kod vašeg veterinara, ali i kroz širenje ideje o Odgovornom vlasništvu

Ispod pogledajte spisak ambulanti koje su podržale i učestvuju u kampanji! 

 

Zakažite pregled već danas – Pronađite veterinara⇒  

Pogledajte dostupne profile – Najčešće analize⇒ 

Kako da se pripremite za laboratorijske analize – Česta pitanja

O bolestima i problemima pišu veterinari sa kojima sarađujemo – Blog

 

pregled ljubimac veterinar