Najčešće analize u VetLabu:

Ako spadate u grupu ljudi koji bar jednom u dve godine obavi laboratorijske nalaze krvi, kako bi proverili da li su potpuno zdravi, sigurno ste svesni važnosti ovih preventivnih pregleda i koliko je tačna čuvena izreka “Bolje sprečiti, nego lečiti”. Ako se pak nerado odlučujete na ovakve analize, imajte na umu da ljubimci ne mogu da kažu, a retko kad i pokažu, da imaju neke tegobe ili pobleme.

Preporučujemo neki od Opštih profila kao prvi korak u prevenciji najčešćih bolesti. Takođe, ako je ljubimac sklon digestivnim problemima, možete uraditi neki od Dijareja profila. Hormoni se preporučuju kada vaš veterinar sumnja ne neke nepravilnosti u radu organizma, dok se urinarne infekcije bez greške otkrivaju kroz neki od profila koje radimo na osnovu uzorka koji nam donesete. U najčešće analize još spadaju i dermatološke analize, koje podrazumevaju briseve kožnih promena, ili sluzokože, a mogu se obaviti sa velikim ili malim antibiogramom.

Ukoliko smatrate da je ljubimac zdrav, odaberite neki od Opštih profila kako biste bili potpuno sigurni.

 

“Uradili smo Opšti veliki profil, da budemo sigurni da je zdrav pre nego što primi redovnu vakcinu. Ispostavilo se da mu je visok holesterol, a i neki drugi parametri su ukazali na to da ga već neko vreme hranimo potpuno pogrešnom hranom! Sva sreća da smo na vreme uradili analizu krvne slike i biohemije. Mogle su da prođu godine!”

Mina, vlasnica mačka sa slike 

Imate pitanja?
Naši stručni savetnici će Vam pomoći da razrešite dilemu.
Ne ustručavajte se da nas kontaktirate i u prijatnom razgovoru otkrijete koje analize preporučujemo.

VetLab_becej_fbcover